Close

Vakantie op verschillende leeftijden

De 8-jarige zit thuis, verveelt zich te pletter na reeds een maand en half niks om handen te hebben en fantaseert over hoe hij zijn kickass vakantie gaat spenderen eens hij oud genoeg is voor alle leuke dingen.
De 16-jarige hangt rond en fantaseert met vrienden over hoe ze hun kickass vakantie gaan spenderen eens ze niet meer om geld en toestemming moeten vragen bij hun ouders.
De 22-jarige zit in een plasje van eigen zweet achter een bureau over zijn cursus gebogen, fantaserend over hoe hij zijn kickass vakantie gaat spenderen eens hij geen herexamens meer heeft.
De 28-jarige ploetert zich in een iets te warme maar professionele outfit door een moeilijk dossier in een kantoortje ter grootte van een schoendoos, fantaserend over hoe hij zijn kickass vakantie gaat spenderen eens hij de baas genoeg geïmponeerd heeft om carrière te kunnen maken.
De 52-jarige wenst zijn vrouw en kinderen veel plezier aan zee tussen een vergadering en een belangrijk telefoontje door en fantaseert over hoe hij zijn kickass vakantie gaat spenderen eens hij met pensioen is en zich geen zorgen meer moet maken om de zaak.
De 75-jarige zit thuis, verveelt zich te pletter en fantaseert over hoe hij zijn zeeën van tijd zou spenderen met vrienden en familie wanneer ze eens vakantie zouden hebben.